Over ons

 Even terug in de tijd..

 

 

 

 

​In 1926 opende Marijn Schellekens senior, samen met zijn vrouw Paulina, de deuren van zijn eerste naaimachinezaak. In die tijd waren er alleen nog maar eenvoudige handnaaimachines met de rechte steek. Vijf jaar later werden er voor het eerst zigzagmachines op de markt gebracht. Door ervoor te zorgen altijd het nieuwste met de hoogste kwaliteit te leveren, wisten ze samen een bloeiende zaak op te bouwen.

Door de opkomst van automatische naaimachines eind jaren 50, begin jaren 60, was er een steeds grotere technische kennis nodig om de klant een goede service te bieden. Hierin werd inmiddels voorzien door Marijn Schellekens junior. Hij volgde hiervoor diverse gespecialiseerde opleidingen in Duitsland, Italië, Nederland en Zwitserland. Deze opleidingen zijn later uitgebreid met specialisatie in computergestuurde naai-, brei-, lock- en borduurmachines. Door zijn uitstekende kennis van het naaimachinevak is dhr. Schellekens junior in 1986 benoemd tot examinator bij het Rijksexamen Naaimachinekennis in Utrecht.

Doordat de machines steeds uitgebreider werden, is zijn vrouw Tony in de jaren 70 begonnen met het geven van uitleg en cursussen op de diverse machines. Ze heeft hiervoor onder meer opleidingen gevolgd in Duitsland, Nederland en Zwitserland.

Dochter Lisette is in 1994 in het bedrijf gestart. Ook zij heeft diverse technische opleidingen gevolgd bij de gerenommeerde merken en heeft de opleiding naaimachinetechnicus afgerond. Bovendien heeft zij de opleiding coupeuse (Rundschau) gevolgd. Dit om de klant de beste service te kunnen bieden.

In de tijd van 97 jaar is de zaak dan ook uitgegroeid tot een echt familiebedrijf, waarin kwaliteit en service in een hoog vaandel staan!

Hieronder een leuk filmpje over onze straat en onze winkel in "Terug naar... de Noord Koninginnewal" 

                                      

✓ gratis verzenden vanaf
   € 49,50 in Nederland
   (*anders € 4,95)
✓ gratis verzenden vanaf 
   € 100,- naar België
   (*anders vanaf € 9,95)

✓ veilig en vertrouwd
fysieke winkel
✓ eigen reparatie service
✓ vakmanschap sinds 1926
✓ service zoals het hoort

Volg ons voor extra tips en blijf op de hoogte:

      

Voordeelmail

Als eerste exclusieve kortingen ontvangen? Schrijf je in en mis nooit meer iets van onze acties en tips!
Aanmelden
© 2019 - 2024 Naaimachinespecialist.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel