Welkom

Wat fijn dat je een kijkje bij ons komt nemen!

De terrassen zijn weer open, we kunnen weer winkelen zonder afspraak, gelukkig lijkt het de goede kant op te gaan. 

Buiten het feit dat we meer mogen blijft het natuurlijk leuk om bijvoorbeeld projectjes op de machine te maken! Nieuwe kussens,  woonaccessoires, je outfits aanvullen met een nieuw relax outfit, jurkjes, rokjes... Leuke kleding voor de kids en dit te maken in de stof die je helemaal zelf kiest. Fijn even achter de naaimachine kruipen, je gedachten op nul en lekker aan de slag. Wat je ook wilt maken, de mogelijkheden zijn oneindig. In diverse naaitijdschriften als op internet is veel inspiratie te vinden evenals tutorials.

Wat fijn om een machine te kopen door gewoon de winkel binnen te wandelen wanneer het jou uitkomt. Ze eerst lekker op je gemak uit te proberen, voordat je tot aankoop over gaat. Een auto koop je ook door een proefrit te maken, dus waarom zou je een nieuwe machine (of tweedekans machine) niet eerst proberen voor je het aanschaft!

Onze werkplaats met deskundige monteurs blijft natuurlijk ook open voor reparaties en onderhoud. Hiervoor hoef je geen afspraak te maken. We repareren alle merken machines van alle leeftijden!

Mocht je hulp nodig hebben, vragen, doet de machine het niet meer goed, wil je je machine laten onderhouden, of gewoon iets kleins. Neem gerust contact op via telefoon +31(0)492-523 290stuur ons een berichtje via WhatsApp 

Mocht je er op de site niet uitkomen, belmail of WhatsApp ons gerust. We helpen graag!

We zijn hard bezig onze webshop zo veel mogelijk te vullen. Zodat je zelf ook in deze tijd de deur niet uit hoeft. Ben je op zoek naar een bepaald product en zie je het niet in onze webshop staan, neem dan even contact met ons op. De kans is aanwezig dat we het in de winkel hebben.

Pas goed op jezelf en anderen. Graag tot snel in goede gezondheid!

Met hartelijke creatieve groeten,
Team Schellekens Naaimachines/ naaimachinespecialist.nl

✓ gratis verzenden vanaf
   € 49,50 in Nederland
   (*anders €3,99)
✓ gratis verzenden vanaf 
   € 99,50 naar België
   (*anders vanaf € 8,99)

✓ veilig en vertrouwd
echte winkel
✓ eigen reparatie service
✓ vakmanschap sinds 1926
✓ service zoals het hoort

Volg ons voor extra tips en blijf op de hoogte:

      

Voordeelmail 🎉

Als eerste exclusieve kortingen ontvangen? Schrijf je in en mis nooit meer iets van onze acties en tips!
Aanmelden
© 2019 - 2021 Naaimachinespecialist.nl | sitemap | rss